HAPPY HALLOWEEN!

Halloween är det idag, kul! Är ju också Allhelgona dagen idag så det är som en söndag..
Just nu tittar jag på Halloween H20, sen ska jag dammsuga och gå på ett ärende snabbt. Sen duscha och fixa mig eftersom jag ska på halloweenfest ikväll till Bea och Sami.:) Innan det ska jag också på mat till mamma.
 
Firade min egen halloween igårkväll och tittade på en massa Halloweenfilmer och åt gott. Var ju alla helgons afton igår så det kan man ju kalla till Finlands halloween då.
 
 
Hittade äntligen en pumpa igår vid K-Supermarket! Min första gjorda pumpa så det blev ju int så bra men den får duga. Tänker ställa den utanför dörren ikväll då jag åker bort så får vi se imorgon då jag kommer hem om den har fått vara ifred. Gör ju inget om den är borta eller sönder då eftersom det inte är halloween mera imorgon.
 
 

Klänning till salu

Tänkte jag kanske kan lägga upp min klänning som jag har till salu här också.:) Har använt den bara 1 gång och kommer aldri använda den igen så därför säljer jag den. Står stl 42 men motsvarar 38-40 skulle jag säga. Den är från nelly så här kan ni titta på storleksguiden.
http://nelly.com/uk/womens-fashion/clothing/party-dresses/ax-paris-1107/jacquard-metallic-kick-out-skater-dress-710355-301/
 
Köpte den för 38,95€ men säljer den nu för 25€ så hojta till om ni är intresserade.:) Kan också posta den.
 
 
 

Mera höstbilder

 

Min favorit höstmånad!

 

Elina heter jag, född 1989. Kommer från Sundom, Vasa i Finland och bor in i stan. Är intresserad av film, inredning, fotografering & redigering, tatueringar, dans, retro, vintage, rockabilly, jänkare, 30-60-tal.

email: elina_210@hotmail.com