Inspo

In
spo
 

Soap & Glory

 
Hittade den här häftiga hud, smink, och hårvårdsserien på en sida, så så fort jag har lite extra pengar blir det att köpa.:) Dom är såå häftiga och fina förpackningar så skulle vilja ha allihop!:D Soap & Glory heter serien btw.

Midsommar helgen

Inatt är det ljusaste natten på hela året..varför kan det inte vara det typ 22 juli istället? Sommaren har ju inte ens börjat än och det börjar redan bli mörkare om kvällarna.:/ Nåjaa bara värmen kommer snart!!
 
På fredagen sov jag ganska länge, steg upp och städade och duschade. For sedan till mamma på midsommarmat, mums! Sen kom Erika och hennes kusin och hämtade mig så for vi till henne. Packade mat och sånt med oss och gick ner till hennes villa dit det kom en massa folk sen. Satt där ute först och åt och pratade och gick in sen då det blev kallare och fortsatte och prata och hade trevligt. Erika och jag gick hem till henne och sov 4 tiden. Dagen efter var jättehemsk de första 5 timmarna för mig eftersom jag mådde jätteilla men sen då jag kom hem började jag må bra igen efter lite mer midsommarmat. Låg bara och tittade på film och sånt hela kvällen och idag hela dagen har jag tittat på Höök. Var skönt att sova länge idag men har supersjukt i min visdomstand och tandköttet som är helt uppsvällt, aj aj! :S
 
 
 
Får se när jag somnar inatt, imorgon jobb då igen.
 
Gonatt!
 

Snart ny vecka igen..

Imorgon inleder jag min andra jobbvecka. Första veckan gick jättesnabbt och jag trivs som fisken i vattnet! Trodde dagarna skulle gå riktigt långsamt då man slutar 5 men nej.:)
 
Imorgonbitti måste jag stiga upp 7 om jag ska hinna i duschen, blä vad jobbigt. Bara det skulle vara sommarvärme där ute skulle jag direkt kunna stiga upp den tiden jag satt alarmet på, är automatiskt mycket gladare om det är riktigt sommarvarmt utomhus, typ sådär 25-30 grader. Då mår jag som bäst, längtar efter värmen!!!! Ända som är dåligt i jobbet är att det är så himla kallt inomhus så måste ibland sitta med jacka och vantar på.:S Iaf vantarna eftersom jag håller handen stilla hela dagen på datamusen och den blir annars kall också fast det skulle vara varmt men hoppas det blir varmare där inne då det blir varmare utomhus.
 
Nu ska jag titta på lite OTH tills jag somnar.. sov till halv 12 idag så får se om jag kan somna snart.
 
 

Elina heter jag, född 1989. Kommer från Sundom, Vasa i Finland och bor in i stan. Är intresserad av film, inredning, fotografering & redigering, tatueringar, dans, retro, vintage, rockabilly, jänkare, 30-60-tal.

email: elina_210@hotmail.com