Helg

Igår var jag, Bea och Pia på EFMove igen. Denna gång var det inte som förra gången, men ungefär lika jobbigt. 
 
Nu tittar jag på Rum för en stjärna med Simon & Tomas. Sen ska jag äta och sen städa. Sen resten av helgen bara ta det lugnt.
 
Har inte så mycket mer att säga. Föresten så beställde jag 2 snygga lådor från H&M som kanske kommer nästa vecka?
 
Precis min stil.. vintage. Den turkosa är mer 50-tal på färgen så den får vara i köket där jag ska ha såna färger.:)
Sen vill jag hitta en svart och vit rutig matta som jag ska ha i köket eftersom jag inte får laga om golvet, så det ser ut som ett amerikansk 50-tals diner golv.
 
 
 
 

Måndag

Var på zumba ikväll med Bea. För det första var läraren sjuk så det blev virtuellt och sen tog vi 2 pass efter varandra så det blev 1 h. Det var mest latinsk dans som jag tycker om minst av alla danser men som tur hade de stoppat in lite swing och jive också och det var superkul! Det var nog superbra träning för sådär svetting har jag nog aldrig varit i hela mitt liv! På torsdagen blir det EFMove igen och månda nästa vecka zumba så då har vi varit 5 gånger.
 
 

Helg

På torsdagen var jag, Bea och Lotta till gymmet igen. Den här gången provade vi på EFMove. Det var nog bra träning minsann, supertungt var det för mig som har 0 kondition från förr. Det var aerobic rörelser och lite vikter hade vi med också. Sen var det magmuskler och armhävningar, som var lättast för mig eftersom jag brukar göra de hemma ganska ofta. Var jättesjuk i kroppen igår då jag vaknade så slapp nästan inte ur sängen. :D 
 
Städade igår, for och handlade och sen kom alla hit på filmkväll. Efter de for hem drog jag täcket över mig och fortsatte att titta på Sveriges Fulaste Hem, ett skitroligt program! Och idag ska jag inte göra nånting alls.. titta på samma roliga program och senare lite filmer. Imorgon samma sak typ.
 
På måndagen blir det gym igen och då blir det Zumba, yay.:)
 
 

Onsdag

Igår var då jag och Bea till gymmet på fitnesspilates. Det var ju bra uppvärmning för mig som har 0 kondition men annars ingenting för mig. Vi låg i ett 35 graders varmt rum på mattor och gjorde olika rörelser som var ganska tunga faktiskt. Jag tycker nog mer om rörelse som zumba och aerobic där det är fart. Så på måndagen ska vi gå på zumba. Blir väl nånting imorgon också tror jag? vad vet jag inte.. sen får vi se vad resten blir, vi hade ju bara 5 gånger gratis så..
Då jag kom hem igårkväll och åt 2 fiskpinnar fick jag jättesjuk mage och började nästan spy och kände mig helt febrig så var jättedålig halva natten. Men idag mådde jag jättebra i magen då jag vaknade. Men kände mig ändå ganska febrig hela dagen idag. Satt först i köket nån timme och tittade på Tinas sommarkök men sen fortsatte jag att ligga i sängen och titta där jag nu ännu ligger men nu känner mig ganska så frisk.:) Tittar dock ännu på samma program, jättebra är det!
 
Inatt kommer mamma hem från sin resa så ska gå dit imorgon och se vad hon har köpt åt oss.
 
Nu är jag på sista avsnittet på programmet så efter det blir det Supernatural och Prittie Little Liars.
 
Gonatt!
 
 

Måndag

Blev inte så mycket gjort idag.. sov så länge så gick bara in till stan och sålde de där metallburkarna och tittade i lite butiker. Har bara sett på film och serier efter det.
 
Imorgon ska jag stiga upp 06.30 eftersom jag ska med på Tanelis jobb igen, alltså sitta i roskisbilen. :D Lika roligt varje gång! Blir att åka ända till Tervajoki som förra gången. Sen på dagen då jag kommer hem ska jag föra byxorna till sömmerskan och gå till Anvia, om det inte är alltför kallt.
 
På onsagen tänkte jag gå och söka jobb men kommer bli ännu kallare då tror jag så måste spara det lite tills det blir varmare.
 
 

Snart ny vecka igen..

Idag har jag varit ut på promenad 2 h.:) Sen har jag inte gjort så mycket speciellt. Tittar just nu på sista Twilight filmen.
 
Imorgon har jag några små ärenden att göra. Ska gå med en av mina favoritbyxor till sömmerskan eftersom de har hål, så jag kan börja ha dem igen. Hälften av alla byxor jag har har hål så har typ 3 par byxor jag kan ha just nu. Sen ska jag gå till Anvia och byta till rejälbredband som kommer att bli 10€ mindre per månad. Och så ska jag sälja 2 metallburkar åt en också.
 
På tisdagen blir det gym för första gången, ska bli kul!
 
 

Friday movies

 
 
 
 
 

LCHF

 

Gym och lchf

 
Både Bea och jag fick presentkort till Easyfit och LadyLine, eller de har väl delats ut i någon butik tror jag så en massa folk de samma. Vi valde Easyfit och där får man 5 gratis motionsgånger som vi börjar med nästa vecka. Efter det tänker jag, eller tillsammans med Bea, börja gå på gym regelbundet bestämde jag mig för just. Går ju snabbare att gå ner i vikt då.. känns som att vikten inte far nånstans annars. Bara för nån vecka sedan tänkte jag att usch vad jobbigt med gym men nu har jag börjat tänka helt tvärtom. Ska faktiskt bli riktigt roligt och gör man det till en vanesak och inte tänker att man måste dit så går det nog. Både Bea och jag har några gånger förr börjat på gym men slutat efter en tid, varför vet jag inte men nu blir det ändring på det!! Kortast väg har jag ju till simhallen + att man kan simma där för samma pris så blir väl nog att jag far dit.
Bestämde mig också just för att jag ska börja äta lite mer LCHF mat. Det är ju ganska dyrt och det går inte så bra ihop med arbetslösheten men mat som är mer åt det hållet, så mycket lchf som möjligt tänker jag försöka med i alla fall.:) Det måste ju nog vara bästa dieten som finns, man får äta fet och god mat på samma gång man går ner i vikt. Va e nö betär än he? :D
  
 
 

Torsdag

Somnade först halv 5 imorse, kunde int sova.. fattar inte varför. Steg upp sen 12. Gjorde inte så mycket då, tittade på serier och film och försökt tvätta duschdörrarna lite. Sen har vi varit vid Alko, jag, Bea och Sofia och köpt dricka till imorgon då vi ska ut. Vi tänkte gå till Public Corner så riktigt party party blir det ju inte men.. :P
 
Har just ätit och nu dricker jag te och äter plommonkvarg som mamma lagade. Blir att titta på OTH resten av kvällen. Undrar vilken tid man somnar inatt då.. Måste hur som helst stiga upp lite före 11 imorgon eftersom jag måste ringa till socialen och fråga om utkomststödet. Såå jobbigt det här med papper och ringa hit och dit då man har sökt om nya stöd och då det måste ta sån tid, blä.
 
 

Filmtips

Är sjuk nu igen, yay. Har hemsk huvudvärk och stegring, lr mer stegring än jag annars har. Har hög temperatur helatiden tydligen pga histaminintoleransen så därför fryser jag helatiden mer än andra. Borde vara pga histaminintoleransen iaf eftersom jag läste att man har förkylningssymtom då. Har suttit inne och tittat på skräckfilmer hela dagarna nu och OTH. 

Btw så går det väl ganska så bra med bantningen, bästa gången hittills. Började på 69 och nu är jag 66,5 kg. :) Men går väl lite upp och ner nu i början, beror ju också på hur mycket vätska man har i kroppen.
 
Jaja men nu kommer några filmtips.
 
Dead Silence
 
 
Grave Encounters
 
 
Grave Encounters 2
 
 
Vet inte om jag ska berätta något om dem, de 2 sista filmerna är kanske lite löjliga..lite komedi men ändå bra. Den första filmen är riktigt bra för att vara en dockfilm!
 
 
 

Elina heter jag, född 1989. Kommer från Sundom, Vasa i Finland och bor in i stan. Är intresserad av film, inredning, fotografering & redigering, tatueringar, dans, retro, vintage, rockabilly, jänkare, 30-60-tal.

email: elina_210@hotmail.com