Ny vecka!

Jahapp då börjar min sista jobbvecka vid Airaksinen.. :( De får man fira lillajul med då, höhö. Måste gå imorgon runt i butiker och fråga om de har jobb nånstans nån månad, för tillbaka till Airaksinen ska jag i maj då det finns jobb igen, punkt slut!:)
 
Beställde just 3 saker från H&M som var på rea. Lite dyrt blev det för rea varor tyckte jag men.. 16,90€ för ett set med 4 par örhängen, ett kedjeguldhalsband och en silverljushållare. Alltså vet fortfarande inte vad dom där burkarna eller whatever heter som man har ljus i. Lykta tycker jag inte man kan kalla dem heller, lykta är ju en sån som har en liten "dörr" man öppnar och har handtag. Kommer väl denna vecka hoppas jag.:) 
 
Nu börjar jag fundera om jag skulle köpa nya gardiner till köket också, hmm..
 
Såna här från Ellos.. hissgardiner eller vad de heter på svenska. Men vet bara inte vilken färg som skulle passa till mitt kök, endera kritvit eller denna gräddvit. Färgerna jag har i min lägenhet är ju svart, lila, vitt och lite silver/grått. Just nu har jag lila gardiner i köket eftersom möblerna är vita och svarta så passar det ju med några lila detaljer som t.ex. gardiner men är inte riktigt nöjd med gardinerna jag har där nu. De är så tjocka och står ut för mycket och de är lite för kall lila. Om jag köper dessa måste jag skaffa några andra lila detaljer till köket isåfall, annars blir det ju bara svart, vitt och silver/grått där.. hmm.. svårt och jobbigt det här med inredning, men roligt.:)
 
 
Får nog sova på saken som man brukar säga.
 
Nu blir det Ravenswood och PH. Ice Road Truckers tittade jag färdigt idag.. hoppas det kommer en till säsing nästa år!!
 
Good night!
 
 

Tuuri

Har inte hänt så mycket sen sist jag skrev. Idag har jag varit till Tuuri för andra gången, med Bea, Sami och Kim.  Hittade lite julklappar och lite annat smått åt mig själv. Jättesjukt i fötterna fick jag men kul var det nog.:)
 
Orkade inte redigera bilderna, är så trött! Har inte heller orka läsa bloggar, bara legat och tittat på filmer/serier. Har haft stegring i typ 3 veckor nu och har ännu!! Går inte bort så är smått hängig helatiden.:/ Men köpte min anti-histamin medicin igår så hoppas den hjälper mot snuvan, vilket jag inte tror men..
 
 
 
 
Om det är några svenskar som läser min blogg så är Tuuri ett jättestort varuhus + lite andra butiker utanför och en jättestor matbutik. Skulle tro att det är samma som Ullared?
 
Nu har jag en blogg till att läsa och sen blir det att titta på Ice Road Truckers tills jag somnar.:) Gonatt!
 

Just nu:

 
En av mina favoriter!
Se den!
 

Söndag igen..

Har inte gjort nånting denna helg, bara städat och tittat på filmer och serier. Är ännu inte helt frisk, igår kände jag mig ganska sjuk så låg under täcket hela dagen. 
Tittade just på Annabelle.. som var riktigt bra faktiskt! Nu tittar jag på Exorcisten 3, som inte är så bra.
 
 
 
Och på fredagen frågade jag min chef om jag fick fortsätta vid Foto Airaksinen men det får jag inte eftersom de inte har mera jobb.:( Så direkt i maj eller när det nu var då de har mera jobb kommer jag att gå tillbaka dit igen! Kommer inte att trivas på nåt annat ställe lika bra!
 
Har väl inget mer att säga idag så hejdå.
 

Ny design igen!

Äntligen har jag hittat en design som jag faktiskt är nöjd med! :) Den har en liten vintage cool touch så därför tycker jag om den. Kommer förstås att ändra lite här och där men det gör jag en annan dag.
 
Nu ska jag titta på en massa serier och imorgon är det helg igen, alltså jag fattar inte hur veckan kan ha gått såå fort!? :O Den här veckan har nog gått snabbast av alla veckor i hela mitt liv känns det som.
 
Imorgon ska jag hem till Sundom för att ge pappa min farsdagspresent och kort eftersom jag inte slipper dit på sönda. Sen blir det att städa som vanligt och titta på Idol och serier. Ska bara ta det lugnt denna helg eftersom jag känner mig lite dålig. Blev riktigt yr idag på eftermiddagen i jobbet och började må illa, är ännu inte helt bra. Känns som jag har lite feber nu också, igen.. :I.
 
Nåjaa nu serier!
 
Gonatt!
 
 

Elina heter jag, född 1989. Kommer från Sundom, Vasa i Finland och bor in i stan. Är intresserad av film, inredning, fotografering & redigering, tatueringar, dans, retro, vintage, rockabilly, jänkare, 30-60-tal.

email: elina_210@hotmail.com