Länge sen sist

Minns inte riktigt senaste jag skrev men var väl kanske 1 vecka or something.
 
Just nu tittar jag på Boston Public.
 
 
Har inte gjort så mycket annat de senaste dagarna.. har sökt nåt jobb också. Och i fredags var jag på fest hos Jani som inte alls blev som tänkt.
Flera dagar förra veckan och idag har det varit en man hit och tittat på wc, alltså badrummet som man säger så fint och fixat lite saker, eftersom typ allt är fel byggt där. Förra veckan tvättade han nu vem han var upp hela wc, golvet, väggarna, wc byttan, duschdörrarna och fixade nya silikonkanter längs kanterna. Han limmade också dit en kant på tröskeln som måste vara där så inte vatten kan rinna över kanten och limmade en annan list nedanför som var lös + limmade fast en av mina spottar ovanför klädskåpet. Idag kom han hit med en rörmokare som skulle fixa rören under skåpet i wc. Då han skulle byta ena änden var han ju tvungen att skruva lös en del så allt vatten och matrester som har åkt ner i diskhon i köket kom ut och usch vilken hemsk stank det var! Började må riktigt illa fast jag inte brukar vara så känslig.:S De sa själva att den stanken är värre än avloppslukten. Sen är det bara ett hål i väggen som ska täckas för och så ska väl fukten mätas. Hoppas det går att göra något åt luften så den blir normal, är ju farligt att bo i såhär fuktig luft. Är sjuk helatiden och har dessutom börjat få svårt att andas då jag anstränger mig.
 
Nu ska jag titta på några avnitt till och sen Paradise Hotel!
Ciao!

Favoritlåt

 
 
 

Resten av bilderna från helgen

 

Bilder från helgen..

 
Resten kommer sen då det fungerar att ladda upp.

Måndag

Var kul på Beas villa i helgen men alltför mycket dricka tyvärr, blä!:S Åt mycket god mat och badade balja 2 gånger och usch fy vad det var kallt att gå till och från den i -20 grader eller vad det var.:S Gårdagen var absolut inte rolig, hade värsta krapulan jag haft på länge! Känns som gårdagen var en enda dimma.:D
 
Idag har jag löst korsord, tittat på GG och klippt mamma. Löste korsord på villan så jag började tycka om det igen, för gjorde det mycket då jag var yngre.:D
 
Lotta tipsade om en superrolig video från Ylvis show och det är nog det roligaste jag sett på länge! :D
 
 
De har jättemånga andra video också som är lika roliga och jag har tittat på alla ikväll och skrattat ihjäl mig så magen är riktigt sjuk!:D
  
 
 
 
De är så bäst och Bård är ju så snygg också! :D
 
Nu ska jag titta på de 4 sista avsnitten av GG och sen ikväll Paradise Hotel.
 

Helg

Just nu tittar jag på Gossip Girl, har kommit till säsong 5. Nästa serie jag ska börja titta på blir nog Boston Public eller Supernatural, Dean är bara föör rolig! :D
 
Imorgon kl. 10 åker vi till Beas villa där det blir god mat, hoppas jag! :D, dricka, bastu och balja.:) Men usch, fasar för att gå till och från baljan då det är så kallt!:S Min kropp tål inte kyla! T.ex. idag då jag gick in till stan brände det så hemskt i ansiktet och ena örat!:S Men en annan dag då det var -18 hade jag inte alls lika kallt..konstigt.
 
Jaja men later!
 

Random pics

 

Fredag

Rörmokaren kom idag, han for just och det tog ca 2 h att fixa det men nu är det klart i alla fall.
 
Mina huvudplaner är nu att:
 
1. skaffa jobb
2. fixa bilen
3. flytta!
 
Han som var hit och lagade kranen rekommenderade att jag skulle flytta eftersom han håller på med mögel och sånt och sa att för det första är rören inte som de ska, så det kan börja stocka igen!!! Sen sa han också att ett garage som detta har varit inte är meningen att bo i och så frågade han om jag är sjuk mycket så sa jag helatiden.. han trodde kanske att det fanns mögel här efter hela händelsen med stockning och översvämning skedde då jag flyttade in, great! 
 
Nu ska jag fixa min hårdskiva så den går att användas till mitt äppel, eller den går att använda men går inte att radera eller flytta saker därifrån. Så måste ändra formatet till exFAT och då kommer allt att försvinna därifrån.. yess, har typ 250 filmer på den så håller på att flytta över några till datorn och resten måste jag ladda ner igen, suck och stön!
 
 

Torsdag

Har helt glömt bort att blogga.. har varit så inni serierna jag tittat på. Sökte också ett jobb igår via staffpoint och de ringde idag och frågade om jag ville komma på intervju men såklart var jobbet lite långt bort så då gick det inte eftersom min bil är sönder. Försöker ju hitta ett jobb så jag får min bil fixad nångång! 
 
Tänkte gå på en långpromenad imorgon till gravgården och ta bilder där eftersom det sägs att det spökar :D, men min kran läcker i köket och de som ska fixa det kommer kaanske imorgon, annars nästa vecka. Great, hatar då man måste sitta hemma och vänta på någon som man inte vet om de kommer eller inte. Men såna där typer brukar oftast inte komma genast utan brukar ta ganska länge innan de kommer så tror nog att de kommer nästa vecka. Så blir att gå till gravgården på söndag istället. Sen imorgon ska jag och äta till mamma. Jag frågade om hon kunde lagat något gott men hälsosamt så får se vad det blir.:) Har gått upp i vikt alltför mycket nu då man ätit så mycket lillajulsmat, julmat och nyårsmat, blä! Väger ca 64,5 nu och jag skulle vilja väga 58. Men vikten är ju inte viktigast förstås. Min mage är det största problemet tycker jag, vill att den ska vara platt! Tänkte jag skulle börja springa 1 gång/vecka nu också. Men har ingen sportbh så vet inte hur jag ska göra riktigt..
Duschslangen läckte också så fick en ny sån idag. Trodde min hyresvärd bara skulle byta själva slangen men han hade ju köpt ett helt nytt paket så en ny duschända/handtag fick jag också men det ville jag ju inte ha eftersom det jag har kan man ändra hur hårda eller mjuka vattenstrålarna ska vara så jag tog bort den nya ändan och satt dit den gamla tillbaka. Intressant info, I know. :D
 
Ja ja men nu ska jag titta på lite Gossip Girl, heippa!
 

Söndag

Har hittat en jättebra dokumentär som jag började titta på inatt, Paranormal Witness där folk berättar om verkliga övernaturliga händelser som har hänt. De är faktiskt ganska hemska, speciellt då de har hänt på riktigt. Jag blir nästan aldrig rädd för skräckfilmer och såna hemska saker men de där händelserna är faktiskt hemska.
 
 
Sen igår såg jag också igenom en bra svensk filmserie, Fjällbackamorden. De ska ni titta på om ni tycker om svenska kriminal filmer.
 

Resten av nyårsilderna..

 
 
 
Fick inte så bra bilder eftersom jag tog med telefonen.. glömde kameran hemma förstås.:/

2014

Så var det ett nytt år! 
 
Fungerar inte just nu att ladda upp alla bilder men senare.. inte för att de var så mycker att se heller men..
 
Var hemma igår först på kvällen och sen 9 tiden for jag till Beas villa där jag direkt fick te och god skagenröra. Sen har jag en minneslucka vad vi gjorde men senare gick vi ut till grillhuset i alla fall och satt där och drack och lyssnade på radio och skrattade ihjäl oss, i alla fall Bea och jag! :D Och så sköt vi raketer förstås.. Satt väl där till halv 4 då vi gick in och åt lite till av skagenröran och sen och sova. Blev som tur en bra kväll i alla fall! Steg upp 12 idag och åt god frukost och sen supergod mat och sen hem.
 
Nu ska jag gå och hämta min big mac och sen titta på Skärgårdsdoktorn!:)
 

Elina heter jag, född 1989. Kommer från Sundom, Vasa i Finland och bor in i stan. Är intresserad av film, inredning, fotografering & redigering, tatueringar, dans, retro, vintage, rockabilly, jänkare, 30-60-tal.

email: elina_210@hotmail.com