Tråkigt utseende på bloggen

Tycker min header är såå tråkig och min bakgrund, vill byta men vet inte till vad, ska fundera ut det imorgon för nu är jag alldeles för trött! + att jag vet inte varför min profilbild eller vad det heter inte syns där till vänster, måste försöka fixa det imorgon också.
 
Idag var jag och klippte mammas granne och sen halv 3 for jag med Taneli på hans jobb, han kör roskisbil så alltid kul att få åka med och se olika ställen i Vasa. :D Kom hem 8 typ så 5,5 satt jag i hans Scania men kändes inte alls så länge. Men ont i röven fick jag och trött blev jag.:O Vet inte varför man blir trött av att sitta men..
 
Jaajaa nu ska jag fortsätta läsa bloggar och sen titta nåt 24 avsnitt och sen sova!
 
Bye!
 

Tisdag

Idag har jag tittat på sorgliga filmer; Titanic och Pearl Harbor. Grät ganska mycket till Titanic men tyckte inte Pearl Harbor var så jättesorglig mera.. Fick lust att se krigsfilmer nu efter PH så laddade ner Casualties of War också som jag ska se imorgon.
 
Har inget mer att säga.. tycker inte om att skriva egentligen då jag är på dåligt humör så gonatt! 

Bilfeber!

Alltså omg jag vill ha en bil att köra med nu, och helst då en Mustang!!! Hittade en ganska "billig" på nettiauto för 11 000€. Skulle ju vara perfekt att göra så att man sparar ihop pengarna till den först. Sen då man har köpt den så har man den i bruk från våren-hösten. Då det inte går att köra med den sen hyrar man en hall där den får stå över vintern och så tar man Volvon i bruk istället och byter plats på dem. Måste bara hitta ett bra jobb först.. får höra snart om jag fått jobbet jag sökte eller inte.
 
Det är en av mina högsta önskngingar just nu att få igång min bil så jag kan åka ut och cruisa runt och lyssna på bra musik, älskar det!! Såå mysigt att köra själv i mörkret eller en riktigt fin vårvinterdag.
 
 
 
 
 
 
 

Slö söndag..

Steg upp för nån timme sen.. fick lust att titta igenom Twilight filmerna så det ska jag göra nu. Förr tyckte jag inte alls om dem men nu tycker jag. Fast just den biten då det handlar om vampyrer och vargar tycker jag det är ganska löjligt. Och hela pointen med filmerna är ju egentligen det men.. :D tycker ändå om dem på nåt vis.
 
Har inte gjort så mycket i helgen, typ druckit te, varm saft och varm oboy helatiden så jag skulle bli frisk och nu är jag det äntligen! Tittade på film på fredagen och igår samma men blev ändå ett mycket bra slut på lördagen.:)
 
Är superhungrig nu men måste försöka hålla mig 2 h till.
Det är skitkallt nu mittiallt i min lägenhet, håller på att frysa ihjäl! Min lägenhet har ju alltid varit varm och fuktig men nu är den inte det.. konstigt.:O Måste klä på mig mer!
 
 

24

Idag har jag inte gjort så mycket som vanligt. Är ännu förkyld, har varit i 1 vecka nu suck och stön. Men är riktigt jobbigt nu då det börjar bli bättre så irriterar det långt ner i halsen så man skulle bara vilja ta bort huvudet och ta bort allt snor lr whatever som finns där!!
 
Fick sålt mitt gamla tv bord idag också så nu är det mer utrymme i köket. 
Sen har jag tittat igenom hela Stalkers programmet på tv3 play. Shitt vad det var spännande! Det rekommenderar jag verkligen! Tänk att det kan finnas så mycket sjuka människor i världen.
 
Lyssnar just nu på musik och är på riktigt bra humör.:) Ska just hoppa ner i min sköna säng under täcket och börja titta igenom alla säsonger av 24. Kom ju på tv4 då jag gick i högstadiet? tror jag så var länge sen + att jag inte har sett säsong 7 och 8. 
 
 
Funderade om jag skulle börja med något nytt här i bloggen..typ filmtips varje vecka lr varje dag lr att jag skulle försöka ta någon fin bild 1 gång i veckan lr nåt liknande. Blir så tråkigt annars om man bara skriver vad man har gjort om dagarna. Inte för att de kanske är många som läser min blogg men.. vet av 3 stycken.:D
 
Nåjaa ska fundera, gonatt!:)
 
Superfin bild som min kompis Bea har tagit.:)
 
Och så avslutar vi med en av mina nya favoritlåtar.:) 
 
 

Fredag

Är ganska så förkyld ännu idag.. kommer säkert att gå om först nångång nästa vecka. 
Var på arbetsintervju idag, på finska, gick väl sådär mittimellan bra kanske.:P Om jag hade fått prata på svenska hade jag nog sagt mer men nåjaa. Var alltså till SOL palvelut eftersom jag har sökt kerroshoitaja vid hotell Vaakuna. Om jag blir vald så måste jag på ännu en intervju till Vaakuna, så det hoppas jag på men då ska jag nog förberdera mig mer! Fick lite hjärnsläpp idag och kom inte på vissa finska ord just då det behövdes men så brukar det ju vara.
 
Sen har jag städat fast jag är lite slut men var 2 veckor sen jag städade sist så var bara tvungen. Sen har jag bara tittat på film och spelat Candy Crush Saga.
 
Ska försöka vila nu så mycket som möjlit så jag blir frisk fast jag är alltför rastlös! Måste hitta ett till bra program på tv3 play att se så går det väl. Igår och idag tittade jag igen Polisstationen som handlar om danska poliserna i Roskilde området, älskar att se polisprogram där det händer nåt helatiden!
 
 

Ny vecka!

Utgången i lördags blev ju inte som tänkt då igen men nåjaa.. kommer ju flera gånger. Söndagen spenderade jag med film, film, film, och krapula mat.<3 Och nu har jag gått och blivit sjuk. Febertermometern visade 37,2 fast känns som mer och har supersjuk hals!:S Beror säkert på lägenheten..suck.. 
 
Förr idag var jag först till stan och köpte en snygg diesel tröja av en för 5€, gick hem med den och gick tllbaka till stan och handlade. Fyndade ett par boots från Citymarket som jag har haft ögonen på länge. Förr kostade de 50 men nu endast 15€.:) Lite senare fick jag också hem ett nytt (gammalt) soffbord som är från 1945-1950 nånting. 50€ fick jag det för men lite stort är det så trångt blev det men gör inget.
 
instagram bilder
Sen nu ikväll har jag bara tittat på film och spelat Candy Crush Saga som jag också som många andra har blivit beroende av! :D 
Ska spela lite till nu och sen börjar finalveckan i Paradise Hotel wohoo!
 

Utgång!

Äntligen får man fara ut ikväll efter 8 veckors paus! Btw tycker det låter såå dumt att skriva "fara" men vet inte vad man ska säga på högsvenska. :D 
 
Lite ego bilder :D
 
Just nu sitter jag och dricker vin och tittar på Lyckan i LA på tv3 play. Sen blir det Ollis med Finne, hoppas det blir en rolig kväll!
 

Elina heter jag, född 1989. Kommer från Sundom, Vasa i Finland och bor in i stan. Är intresserad av film, inredning, fotografering & redigering, tatueringar, dans, retro, vintage, rockabilly, jänkare, 30-60-tal.

email: elina_210@hotmail.com