Snart nytt år..

 
Steg just opp så nu har jag ätit och tittar på ett avsnitt av Det Okända. Ska just hoppa i duschen och sen bär det av till Beas villa.:) Hoppas det blir en bra kväll! Bara att vädret är ju inte så bra.. regn och 5 grader, yay...
 
Jag har 1 nyårslöfte som jag SKA hålla denna gång, och det är att jag ska gå ner i vikt, och denna gång på riktigt. Har sagt det så många gånger men nu så.. har gått opp så mycket över julen så usch! Har en ab challenge som jag börjar med imorgon. Sen ska jag äta mindre matportioner, äta gott bara 1 dag i veckan och dricka mycket vatten. Ska gå ner 12 kg ungefär. Just nu väger jag 68,5 kg tror jag så under 60 vill jag bli, typ 55-57 kg. Är ju 25 år så nu måste det bli av!!!
 
 

One Tree Hill

Den här serien delar nog min första plats med OC.. den ska ni se!
 
 
 
 
 
 
 
 

Julafton i bilder

Blev inte så många och så bra bilder men de får duga.
 
 

Juldagen

Iågr blev det en bra julafton.:) Härligt med snö också. Kom till Sundom typ 3 så klädde jag och Emil granen, sen gick vi ut och tände facklor och lyktor och så in och började laga maten. Sen lekte vi med katterna så länge och tittade halvt på tv med pappa. Sen då maten var klar åt vi och fick matkoma typ och sen satte vi oss framför tv:n igen en stund. Sen delade vi ut julklapparna och resten av kvällen lekte vi med våra vilda katter.:) Fick inte så många julklappar men det är ju inte det viktigaste. Fick ett par sockor, värmeljus, ett stort ljus, hörlurar till mp3:n, choklad, ljusställning och så får jag ett mörklila lakan + ett svart lakan att ha utan på sängen sen då det anländer från jysk av mamma. Och så kommer jag få en liten slant sen av pappa också.:) For ju hem till stan tillbaka på kvällen och tittade på de klassiska programmen och filmerna som jag skrev om förut.
 
Idag har jag bara varit i matkoma av ännu mer julmat och choklad, lussebullar, pepparkakor och banan cream pie. Blä känner jag nu! Känns som min mage håller på att sprängas!
 
Men nu ska jag titta färdigt på Det Okända och sen blir det att börja titta på One Tree Hill ännu en gång.. hmm tror det blir för 6:e gången kanske? Men det är såå bra, är nog egentligen lika bra som OC tycker jag, en delad 1:a plats med OC. Får riktiga rysningar av första säsongen.. vet inte varför riktigt.
 
 
 

Dopparedan :)

Äntligen är det jul!:) Älskar julen, så mysigt!
 
Steg upp 10 och åt frukost och nu tittar jag på Shark Tank tills nån kommer och hämtar mig så jag slipper hem till Sundom. Hoppas det inte blir så sent.. annars missar man ju hela dagen.
 
Ska bli så mysigt att klä granen, och gott med all julmat sen ikväll och sitta runt granen och dela ut julklappar och en massa choklad.:)
  
 
 
 
 
Ikväll då jag kommer hem till stan blir det Svensson Svensson som vanligt, både julavsnittet och filmen. Och sen Tomten är far till alla barnen förstås.
 
 
 

Snart jul!:)

 
 
 

Julöppning 29.11.2014

 

Snö finally!

Ikväll började det äntligen snöa! Wiiee!:) Hoppas den håller sig kvar nu bara till jul, hoping for a white christmas! :)
 
Nu ska jag titta näst sista avsnittet av Paradise Hotel och sedan Beck tills jag somnar.
 
Nighty night.
 
 
 
 

Söndag kväll..

I fredags städade jag och tittade på serier och igår var jag och Sarah till Public Corner och tittade på Stompin Shoes som spelade. Det var andra gången jag såg dom och lika bra var dom än.:) Var mest gamlingar där och dansade och försökte bjuda upp en men en par ungdomar var nog där också. Var där från halv 11 - halv 2 då de slutade spela. Var ju ändå valomerkki då så lika bra att gå. Då vi gick ut träffade vi David där så vi stod och pratade med honom kanske 45 minuter innan vi gick hem, jag in till mig och Sarah körde hem.
 
Idag mådde jag dock inte så bra. Nu mår jag nog bra men är riktigt trött fast jag sov till halv 4 idag. Ska nog lägga mig i sängen snart iställe för att sitta här vid köksbordet.
 
 
 
 
 
 
 
Gonatt folket!

Going out!

Ikväll blir det utång (lite iaf) med Sarah till Public Corner och titta på Stompin' Shoes som spelar där. Ska blir kul att fara ut, har inte varit ut på baren sen Wasa By Night som var i slutet av september. :O
Jepp jepp.. håller just nu på att dricka mitt sista vitvinsglas. Har tittat hela kvällen på Det Okända som är såå spännande, fast egentligen om man tänker så är det ju bara sorligt för de personer som dött som spökar där.:/
 
Så här ser jag ut ikväll i alla fall..
 
 
 
 

Onsdag

Idag regnar det.. tråkigt väder.:/ Skulle nog kunna vara snö istället så man får mer julkänsla.
 
Har inte gjort så mycket på sistone.. just the same old. Igår var jag med på Tanelis jobb igen från 7-12. Alltid lika roligt att sitta med i roskisbilen och åka på sightseeing.:D Vi var ända till Tervajoki, så kul att se en massa nya ställen längs många små vägar på vägen dit och därifrån. Såg en massa fina hus och ett ställe var speciellt fint nånstans i Merikaart tror jag det hörde till? Var som en gammal miniby med en massa små gamla hus på en backe och på andra sidan en gammaldags röd bro med tak brever Kyroälv. Svårt att förklara. Men älskar arkitektur jag, fina gamla hus och fina mysiga gårdar och olika ställen. 
Vi såg många djur också, en massa hästar, hundar, 2 fasaner och en åsna (trodde vi). :D Jag höll på att skratta ihjäl mig då det mittiallt stod en åsna i en hage med hästar i Toby nånstan bakom takana.:D Men mamma sa sen att åsnor inte finns i Finland så det var alltså en mula lr vad det heter. :D
 
Idag blir det inte heller att göra nåt speciellt. Titta på serier som sista avsnittet av Sons of Anarchy och fortsättningen av Pretty Little Liars, oj oj vad spännande det kommer att bli!
 
Nu ska jag laga mat, spaghetti och maletkött, ciao!
 
 
 
 

Waiting for christmas...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Självständighetsdagen

Idag har jag bara tittat på serier och film som vanligt.. är såå trött på att känna mig sjuk, har ännu stegring och den vill inte bort. 
 
Ikväll lagade jag en sidecut åt mig på högra sidan. Har funderat på det länge eftersom håret var mycket tunnare på högra sidan, så det har varit väldigt störande. Har ju haft sidecut 3 gånger + haft håret kort på vänstra sidan så därför var det tjockade där. Man håller ju inte på och sprayar och tuperar en sidecut så därför blir det tjockare då det växer ut. Översta kanten blev lite sned men nåjaa.. och nu ser jag mycket yngre ut tycker jag med benan på högra sidan. Men kyllä se kelpaa, som jag brukar säga åt allt.:D (säkert duger det)
 
 
 
Nu blir det OC tills jag somnar. Godnatten!
 

Elina heter jag, född 1989. Kommer från Sundom, Vasa i Finland och bor in i stan. Är intresserad av film, inredning, fotografering & redigering, tatueringar, dans, retro, vintage, rockabilly, jänkare, 30-60-tal.

email: elina_210@hotmail.com