Friday!

Idag har jag städat och handlat lite. Igår fick jag också mina köksstolar som jag hittade på findit. 6 stycken för 40€.:) Men mamma fick 2 för alla rymdes inte, rymms nästan inte 4 men det får gå. Ganska häftigt att stolarna ser exakt ut som köksbordet så det var bra!
 
Just nu tittar jag på Skärgårdsdoktorn igen. Nu när det är så varmt och fint väder så man nästan får sommarkänslor så är det så härligt att titta på det där det är sommar så får man ännu mer sommarkänslor.:)
 
Imorgon halv 1 kommer Bea och hämtar mig så åker vi och handlar, hämtar Sofia och sen till villan. Alltså älskar såå mycket att vara på Beas villa. Är så fint och mysigt där med grillhus och badtunna. Badtunnan är nog bäst! Och jag äälskar den känslan då man har det nystädat hemma, är nyduschad, det är fint väder, är med kompisarna, lyssnar på bra musik och sätter sig ner och öppnar den första ölen/cidern då det låter psshh, då är livet som härligast tycker jag! Precis som Samir beskrev det i sin blogg. :D Så kommer jag att känna imorgon då vi kommer till Beas villa, det är nästan som en drog!
 
 
 
We Can Do It!
Hahaha, kom på idag att jag har ju likadan frisyr och rött bandana som på den där We Can Do It bilden så försökte göra likadan bild. :D Bara att jag har mindre muskler, eller jaa inga muskler alls.

Onsdag

Idag har jag varit på stan en stund med Jani, sen for jag och handlade lite smått som jag behövde och har just ätit riktigt god mat. Nu dricker jag te och tittar på OC. Måste ju passa på att se det innan man blir för gammal och inte tycker det är intressant mera.:D 
Fick såld ett par skor just också.. och snart kommer en och köper en jeansjacka. Ska inte göra nåt speciellt resten av kvällen. 
 
Måste prova alla mina bikinin sen och se vilken jag ska ta på lörda då vi ska till Beas villa. Jobbigt då nästan alla blivit för små. Skulle behöva köpa en ny.
 
 

Tisdag

Har ju inte skrivit så mycket på senaste tiden men har inte orkat.. Men i alla fall så har Bea och jag besökt typ alla loppisar i stan och över påsken gjor jag inte nåt speciellt. Igår cyklade jag hem till Sundom och klippte pappa och hälsade på min älskade kissor.<3 Lånade mammas cykel och den var superobekväm så kunde inte ligga på rygg inatt och har lite svårt för att sitta idag. Måste föra in min cykel till cykelaffären så han kan fixa ringarna. Vet inte vad det är för fel på den helatiden, endera är luften slut igen eller så har den hål, igen.
 
Steg upp lite tidigare än vanligt imorse, gick i duschen och sen klippte jag Kim och sen till Citymarket. Nu har jag ätit och tittar på OC. Snart ska jag och Bea till Ristinummis loppis och kolla :D och sen ska jag klippa henne också.
 
Bilderna jag tog med telefon igår hemma..
Första bilderna är på Birk och de sista är på Nora :).
 

Onsdag

Sa ju sist att jag skulle skriva ett inlägg igår eller när det var men glömde bort det men imorgonkväll blir det istället ett bättre inlägg!
 
Suck och stön, endast 3 flickor var in och kollade hit idag till mitt loppis. Vill faktiskt på riktigt ha bort allt det där nu, är såå trött på alla kläder, skor och saker så kastar snart ut det på gatan!! Förstår inte hur man ska få folk att köpa, eller ens komma hit och titta. Jag menar de flesta kläder jag har är lite använda eller inte alls använda och säljer riktigt fina skor också, nästan alla för 5€ bara!
Men det som lämnar måste jag väl försöka sälja på torget i sommar varenda söndag då det är gratis. Och så kan jag ju skänka lite till välgörenhet också.
 
Men nu OC, sen Top Model Sverige och Trolljägarna om det kommer idag?
 
Btw fixade Snapchat och Kik idag också men jaa-a, tog ju flera timmar innan jag förstod mig på snap fast jag är en teknisk människa.:D Växte ju upp med Lunarstorm, Webbsidorna och Berusad jag så såntdär är inte lika lätt att förstå sig på, haha.:D Usch vad jag känner mig gammal, snart halvvägs till 50.:O
 
 
Adios!

Hemma loppis

Har inte uppdaterat på länge nu igen men imorgonkväll ska jag göra ett inlägg om vad jag gjort på senaste som säkert sååå många är intresserade av. 
 
Imorgon tills fredag ska jag ha loppis här i köket, hoppas jag åtminstone får sålt något av alla plagg och saker som tar upp köksbordet, databordet och byrån. Tänker sätta en lapp utanför också så folk som går utanför på gatan kommer och tittar. Har skrivit Kvinno loppis på en lapp, och samma på finska då, haha. Har ju bara kläder och saker för kvinnor så onödigt för män då att titta in så skulle jag behöva säga åt alla att det inte finns något för dem här. :P Lr jag vet inte, låter kanske dumt.. så kanske jag skriver bara Loppis i alla fall.
 
Nåjaa nu ska jag titta på några avsnitt av Supernatural och sen sova!
 
Bästa serien som finns!

Söndag kväll..

För engångsskull är jag trött den här tiden. :O Beror säkert på att jag somnade först 7 imorse och sov inte mycket tills jag steg upp 11.
 
Idag har jag sorterat alla helvetes överloppskläder, skor och saker som jag vill bli av med! Satte underdelar i en påse, jackor och väskor i en osv. + att jag tog bilder på de plagg jag inte hade bild på och satte in i min "For Sale" mapp på datorn. Började fundera om jag ska ha ett loppis här hemma så bestämmer jag en dag och tid då folk får komma och titta. För orkar inte släpa allt till loppis igen där jag sist fick sålt för bara 16€ och bordet kostade 22. Såg på facebook att en hade flyttloppis hemma hos sig så kanske jag också kan ha loppis här då. Fast känns lite sådär med att en massa folk man inte känner kommer in hit och vet sen var jag bor men nåjaa vill verkligen bli av med mina 9 påsar så fort som möjligt!
 
Nu ska jag titta på The Stepfather och sen sova! Hoppas jag kan somna tidigt, är ju så trött men har helt vänt om dygnet på sistone.
 
Nåjaa adios!
 

AB Challenge

Idag börjar jag med denna challenge.. + att jag har satt till rumplyft så den också tränas lite.
 
I will make it!!
 

Elina heter jag, född 1989. Kommer från Sundom, Vasa i Finland och bor in i stan. Är intresserad av film, inredning, fotografering & redigering, tatueringar, dans, retro, vintage, rockabilly, jänkare, 30-60-tal.

email: elina_210@hotmail.com