Lillajul

GLAD LILLAJUL allihopa!
 
Igår fick jag då mitt efterlängtade köksbord från Ikea. Gick till Matkahuolto och hämtade det. Har ju ingen bil så var tvungen att bära det med Emil och omg vad tungt det var, 21 kg vägde det så vi eller jag klarade det just och just. För Emil var det ju inte så tungt eftersom han är stor och stark men jag som är så liten och svag. Vi satt in det till mig och så gick vi till mamma på lillajulsmat. Gud så gott det var! Men efter jag hade bärt köksbordet så kunde jag inte lyfta mina armar nästan alls. Blev bättre i vänstra armen men högra armen orkade jag inte lyfta alls så det var lite svårt att äta.:P Sen for jag hem och började bygga ihop bordet som tog 3 timmar!! Hade skruvmejsel bara så därför tog det såå länge + att jag råkade vända 2 plankor fel så var tvungen att skruva upp och vända och skruva fast igen. Efter de 3 timmarna var jag ju helt slut men sen började jag städa, sen gick jag i duschen och sen städade jag resten så halv 11 var jag färdig med allt och herregud vad jag var slut då!
Idag då jag vaknade kunde jag nästan inte röra mig. Är så limin över hela kroppen! Fattar inte hur jag kan vara så här limin som jag aldrig varit förr i hela mitt liv bara av att montera ihop ett köksbord och städa.:O Axlarna är nog värst och rumpan kanske. + händerna som jag har blåsor i av skruvmejseln.
 
Jaa jaa men nu ska jag sluta klaga och fortsätta titta på Paradise Hotel. Tittar på en massa bra program helatiden för att slippa tänka på det dåliga.
Får se vad som händer ikväll sen.. vill ju nog hitta på något då det är Lillajul. Skulle få vara mer snö bara. 
 
 

Bio

Var just på bio och tittade på Gravity som jag trodde skulle vara bra men nej, dålig! Ända som var häftigt var att den var i 3D som jag aldrig varit på förr! Tur att man hade en gratisbiljett i alla fall så man inte var tvungen att betala!
 
 
 
 

Ut ikväll!

Blir utgång igen ikväll, hoppas denna kväll blir bättre än igår!
 
 
 
 
 

Ingen rubrik

Tänker väl nog börja skriva igen.. ibland då jag har lust och orkar...
 
Sitter just nu med färg i håret igen, alltså där det blonda har varit. Sist lade jag en brunröd färg dit och nu en mer lila av samma Schwarzkopfs Million Color. Varför har de slutat med Franck Provost färgerna föresten? Den färgen sitter superbra och tar tusen år innan det börjar synnas någon utväxt, i alla fall i mitt hår. Men Million Color är nästan lika bra, men bara nästan.;P
 
Skulle egentligen vilja ha denna röda men den finns aldrig någonstans, men den tycker jag är den allra finaste röda av alla röda i världen!:D
 
 
Blir utgång sen ikväll med Finne, hoppas det blir en rolig kväll! Känns konstigt att gå ut på en fredag men.. Hurriganes spelar vid WDD bar ikväll, skulle nog vilja dit men har inte råd!:(
 
Märkte just att jag har ju klottat ner hela mig själv med färg, great! Hoppas det går bort i duschen!
 

Bloggpaus

Vet inte om jag orkar skriva blogg mera.. får se.
 
Tack å hej!
 

Ny dator!

I onsdags fick jag min nya MacBook Pro dator som jag mittiallt råkade beställa.:D Men kul att prova något nytt. I början fattade jag ingenting av den och tycker nog ännu att den är lite konstig men tänker aldrig gå tillbaka till Windows, Mac är nog mer min smak.:) Once you go Mac, you never go back! ;D haha Så nu har jag min gamla dator till salu för ca 280€.
 
 
Idag ska jag väl inte göra något speciellt, har lite stegring, känner mig inte riktigt helt frisk så vill inte bli mer sjuk. Gym och simning fick både jag och Bea skippa igår eftersom hon också fick stegring så vi måste ta det nästa vecka istället. Tänkte jag skulle städa idag som jag brukar göra på fredagar men ska nog inte börja med det när jag inte är fullt frisk så tar väl det nästa fredag istället. Mamma frågade om jag ville klippa henne nån dag så kan väl göra det idag då för det är inte så värst tungt.
 

Filmtips!

Denna ska ni se om ni tycker om svenskt kriminaldrama! Jättebra film!
 

Elina heter jag, född 1989. Kommer från Sundom, Vasa i Finland och bor in i stan. Är intresserad av film, inredning, fotografering & redigering, tatueringar, dans, retro, vintage, rockabilly, jänkare, 30-60-tal.

email: elina_210@hotmail.com