Onsdag

Nu har jag just färgat håret, svart och täckt över lite av det röda eftersom det var mycket tyckte jag. Men kommer ju inte att hållas så bra då jag inte förpigmenterade.
 
Såg en ganska bra film ikväll, Hit and Run.
Handlar om en flicka som kör hem en natt efter krogen och så råkar hon köra på en man som sen vill hämnas!
Den var ganska rolig också tyckte jag, har väl konstig humor kanske.. :D
Nu ska jag äta lite kvällsmat och titta på nån Beck.:) Imorgon på praktik igen till kl.10! Gonatt!
 

Saturday

Igårkväll satt jag bara här hemma och lagade slutarbetet, städade och tittade på film. Börjar snart vara färdig med slutarbetet, äntligen! 
 
Hade upp salongen en par timmar idag också och 1 kund kom, wohoo! For sen hem och åt och titta på Pretty Little Liars.. efter det här avsnittet ska jag ut och cykla lite. Är nog alltför varmt för mig att ligga på stranden idag!
 
Ikväll hoppas jag på en rolig utekväll men får se!
 
 

Photoshoot del 2

 

Photoshoot

 
 
Märkter just att jag inte redigerat alla.. lite mer kommer sen!

At praktik

Glömde ju såklart att lägga upp bilderna igår kväll men var supertrött efter  cykelturen och sen en dusch! 
Nu sitter jag här isalongen och håller på och so.mnar typ. Har ännu en klippning 4 men sen får jag väl gå hem. Bir att gå på stan med BEa en stund då och sen hem ochvila. Måste fortsätta med slutarbetet ikväll också!
 
MEn lägger upp bilderna sen ikväll. HAha så fint jagskriver men blir så här då jag skriver på en surfplatta.
 

Onsdag

Var just hem till Sundom en sväng och klippte håret åt pappa och tittade på de söta kattungarna.:) Så det blev en 16 kms cykeltur.:) Men hade motvind tillbaka så det var ganska så tungt, men dit rände jag nästan hela vägen. :D
 
Nora och kattungarna :)
Sara i buskarna :D
Och konstiga Sibylla som ser i kors :D
 
Nu ska jag vila i soffan en liten stund och sen i duschen! Laddar sen upp bilderna från photoshooten med Bea!
 

Gonatt!

Sitter och lyssnar på samma låt igen..over and over again. :D haha! Och nu har jag gjort lite till på slutarbetet, ska fortsätta imorgon så nu ska jag gå och sova. Skönt att gå och sova under ett varmt täcke då man fryser.:)
Idag har jag ätit god paj och prinsesstårta hos mamma och i övermorgon blir det att cykla hem till Sundom så får jag mina presenter av pappa och lillebror.
 
Imorgon har jag praktik igen kl. 11! Hoppas morgondagen går lika fort som idag.. hade kunder helatiden så mittiallt var klockan 5 och jag fick gå hem så hoppas det blir så imorgon också!
 
Nej nu ska jag hoppa ner under täcket och drömma söta drömmar.:) Gonatt!
 
 

24

Grattis till mig, idag blir jag gammal! :D
Var till Ollis igår och firade, blev både en bra och dålig kväll men snart ska jag och äta till Mölle till Molpe där de har supergod mat!:)
 
Hör om och om igen på världens bästa låt just nu, den här:
 
 
Btw tror jag ska börja blogga igen.. fick lusten tillbaka nu.
Skriver mera sen + att jag ska ladda upp en massa bilder från gårdagens photoshoot med Bea som jag fixade smink och hår på.
Ciao!

Bilder från American Car Show i Närpes

 
 
 
Och nu tar jag en bloggpaus!

-

Lägger upp  bilderna från helgen sen ikväll då jag redigerat dem.. men sen tänker jag ta en bloggpaus. Orkar inte skriva, finns inget att skriva om heller.

Still awake

Gick och sova för 1,5 h sen men steg upp igen för jag ville ha en bra låt till telefonen så satte på datorn igen och så blev det några låtar till.:D Men nu ska jag just gå och sova.
Har annars haft krapula from hell idag, har mått illa hela dagen och klarade mig just och just då jag for efter en big mac. Först nu mår jag nästan 100% bra.. ska bli skönt att sova!
Ååh tittade just ut och vad mörkt det är!:( Älskar de ljusa sommarkvällarna ju.. mörker betyder snart höst, kallt, brr, vinter, ännu kallare...suck! Men är ju nog också lite mysigt med mörker.:) Och sommaren kommer ju som tur nästa år igen.:D
 
Men nu gonatt!:)
Btw kommer upp bilder imorgon från helgens car meet i Närpes.:)
 
 

Sjuk

Är sjuk, känner mig febrig och slut i kroppen. Var hemma igår men for idag på praktiken och hade jobbigaste dagen ever, 7 klippningar efter varann! Var tvungen att åka och handla sen också.. skitjobbigt då man är sjuk men imorgon får jag som tur vara hemma och vila så borde jag nog vara frisk till lördagen.:) Ska kanske då på dagen med Taneli till Närpes på Rock-n Billy nånting vad det nu hette.:D På kvällen kanske man hittar på något annat roligt. Fick btw flaska med Svenska Droppar av Anna idag som man ska droppa i vatten och dricka före eller i samband med måltid så det hjlper en att bli frisk eller att inte bli sjuk. Hoppas det hjälper!
 
Känner mig konstigt nog ganska pigg just nu så ska försöka fixa lite med bloggen innan jag går och sover. Ska försöka få fram spotify + feejdit ikonerna i sidomenyn igen.. har nog koderna ännu i mina kodmallar så undrar varför de inte syns?
Såg föresten Evil Dead ikväll, den var nog ganska bra och superblodig! Orginalet är nog förstås bäst men den där var nog ganska bra i alla fall.
 

Can't sleep!

Ligger här sömnlös nu igen. Steg upp 3 idag ochhar varit trött hela dagen men nu då jag äntligen får sova så kan jag inte, suck. Men somnar väl nog snart hoppas jag. Var en helt ok utekväll igår vif Ollis, dansade så bara svetten rann!:D Idag har också varit enbra dag fast man har haft lite krapula.
Men nu ska jag nog försöka sova igen, gonatt!
 

Elina heter jag, född 1989. Kommer från Sundom, Vasa i Finland och bor in i stan. Är intresserad av film, inredning, fotografering & redigering, tatueringar, dans, retro, vintage, rockabilly, jänkare, 30-60-tal.

email: elina_210@hotmail.com