Helg

Hooowdy ho!
 
Imorgon är det villaavslutning, åker till Beas villa 10 på morgonen, zzzzZzZzzz... Blir bastu, badtunna, alots of dricka och lite raketsmällas.:) Badtunnan längtar jag mest till, det är ju bara så skönt och mysigt! Ska försöka få mig doppad också som jag ännu inte gjort i år.:D Tog ju bara 5 minuter innan jag kom ner i bassängen i simhallen och där är det 20 grader. 
Bea och jag hade tänkt att börja på zumba via Arbis men det blev fullt medsamma så vi bestämde oss för att börja gå på gym och simma 1 gång/vecka istället.:)
 
Nu ska jag titta på nåt OTH avsnitt och sen tota.:) Gonatt!:)
 
 
GLAD VILLAAVSLUTNING!

I'm back!

Nu fick jag lust att blogga igen!:)
 
Idag har jag varit vid salongen en stund, sen gick jag och hämtade ut mina ikea hyllor från Siwa och satte upp dem och torkade av dom gamla som tog forever så blev helt slut! Sen städade jag resten av lägenheten.
Igårkväll var jag på Juthbacka marknaden och skulle köpa min efterlängtade Mustang-jacka men just i år fanns den inte där då jag hade råd med den, typiskt! Så blev bara att jag köpte en liten vintage pastillask. Ska beställa jackan på ebay istället, den var billigare dessutom där.:)
 
Sitter här och lyssna på musik och dricker lite vin. Några kompisar kommer kanske hit snart och sen blir det kanske Ollis en sväng.
 
 
En av mina favoritlåtar just nu! Men tummen ner för Mileys nya stil!
 

Wake me up when it's all over!

Orkar nog inte blogga nu på en lång tid. Finns inget att skriva om. Den här sommaren har kanske varit den sämsta i mitt liv! Har haft många fina stunder också men.. Skulle bara vilja gå i ide eller sova i 100 år som Törnrosa så man slipper allt. Det har varit upp och ner, men nu är allting nere.
 
Kanske jag börjar skriva igen senare. Tack och hej!

Söndag

Gårkvällen blev superduper awsome! Har inte haft så roligt på länge!:) Dansade så jag var helt våt av svett och idag har jag nästan ingen krapula heller. :)
 
 
Har sett på One Tree Hill hela dagen och ätit big mac. Snart blir det väl stan eller nåt med Bea. Är ju supervarmt ute idag! Tror nästan det är sista varma dagen för i år.. men hoppas inte.
 
Imorgon har jag sista dagen på praktik av min nästsista praktikperiod. Sen har jag ledigt resten av veckan och nångång nästa vecka påbörjar jag min sista praktikperiod, eller rättare sagt "PA", som egentligen ska göras i salongen i skolan men man får också ta den ute på salong så det gör jag hellre. Slutarbetet har jag lite kvar på så det ska göras färdigt nästa vecka eftersom det ska lämnas in 12:e. Då har jag bara 1 yrkesprov kvar som jag gör nångång snart och sen blir man väl färdig frisör nångång i september, oktober.:)
 

Utgång!

Snart kommer Sarah hit, ska klippa henne och sen blir det standard Ollis! Kommer bli en awsome kväll hoppas jag eftersom de senaste gångerna där inte har varit så bra..:P
 
En party låt!:D
 
 

Elina heter jag, född 1989. Kommer från Sundom, Vasa i Finland och bor in i stan. Är intresserad av film, inredning, fotografering & redigering, tatueringar, dans, retro, vintage, rockabilly, jänkare, 30-60-tal.

email: elina_210@hotmail.com