Uppdate

Har haft min första praktikvecka denna vecka, eller jaa onsdag, torsdag och fredag. Finns inte så mycket att göra där men bättre än att vara hemma och inte göra nånting i alla fall.:)
 
På freda kväll for jag, Bea, Sami och Lotta till Amarillo och åt. Tog chicken pocket för första gången, supergott och superstor portion! Efteråt gick vi till DOM och sen till Plan B, som var jättetråkgit ställe. Tror inte det stället kommer att gå heller. Var ju likadant som Rocktails bara annat namn.
 
 
Igårkväll var Sonja hit en stund.. men annars har jag inte gjort så mycket. Tittar mestadels på PLL och drömmer mig bort i inredningens värld och önskar att jag hade en massa pengar så jag kan köpa all inredning som fattas hit till min lägenhet nu!! Har också börjat titta på lägenheter för skojsskull. Trivs jättebra i min men ifall jag skulle hitta nån ännu bättre så vill jag no kanske flytta. Och med ännu bättre menar jag en som har balkong eller terass. Helst terass eftersom jag trivs bäst på marknivå. Skulle vara så awesome att ha en liten veranda och en liten gräsmatta där man kan sola på varma sommardagar eller sitta och mysa på mörka sensommarkvällar! Har hittat en sååå fin lägenhet här brever mitt hus, bara 2 hus mellan men då de flesta har hyresgaranti och det har man ju inte råd med då man är arbetslös.:( Har tittat på bilder av den lägenheten hela dagen, skulle göra vadsomhelst för att få flytta dit nu!!
 
 
 
 

Good times!

Idag har jag städat och äntligen kom mitt billiga och bra köksbord, det finns billiga saker som är bra faktiskt! Det är superstadigt och var ganska lätt att bygga ihop. Fick några paket från ebay också. Nu är det 11 paket kvar som jag har betalat för som kommer att komma. Sen ska jag köpa några saker till så då blir det ju ännu mer paket. Älskar att få paket, det är så spännande att öppna! :D
 
Nu har jag då äntligen fixat praktikplats vid Kampaamo Basic där jag var förr då jag gick i skolan. Ska vara där från 25.3 - 30.4. Sen tar jag semester hela maj och så får jag börja jobba igen vid Foto Airaksinen 1.6 - 30.11. :) Så nu behöver man inte tänka på det mer, skönt!
 
Imorgon blir det kanske utgång eftersom det var 1000 år jag var ut sist! Det är allt jag vet idag. 
Ska lyssna färdigt på Janinas & Carros poddavsnitt först och sen ska jag förflytta mej till sängen och lägga på en film.
 
 

Söndag

Blev inte ikväll heller att hämta soffan..blir först om 2 veckor antagligen. Var inte chaufför till Seinäjoki heller. Istället for jag till butiken, gick igenom mitt smyckesskrin och ikväll var jag till Sonja några timmar.:)
 
Nu tittar jag på den roliga filmen Black Sheep.:D Sen blir det väl nån annan film eller den nya serien Younger med Hilary Duff, fast det kanske bara finns 1 avsnitt ännu? Har sett alla Supernatural avsnitt nu så har ingen serie att se.:/
 
Imorgon ska jag försöka stiga upp tidigare, måsta svänga om dygnet nu så jag orkar upp om mornarna då jag börjar på praktik och sen då jag börjar jobba igen vid Airaksinen.:)
 
Gonatt!
 
 

Lördag

 
 
 

Spring colors

 
 

Mera inredning

 
Gjorde en till beställning från H&M och beställde detta. Har börjat älska mintgrön/ljusgröna färger! Ska ändra lite på min inredning och göra den mer retro med lila (som jag då redan har), ljusgrön/mintgrön och lite rosa. De bruna 50-60-tals möblerna skippar jag eftersom jag tycker dom är jättefula egentligen. Skulle vilja tycka dom är fina men nej.. dessutom är det svårt att få tag på såna och till ett bra pris. Så därför kör jag på svarta och vita möbler istället.:)
 
På tal om inredning så har jag hittat ett köksbord vid Ikea som jag ska köpa så fort jag får sålt det jag har nu. Alltså jag tycker inte alls om mitt nuvarande köksbord. Det tog 2-3 h att bygga ihop det eftersom jag inte alls kan det där med att bygga och för att inte tala om att bära det hela vägen från matkis och så är det ganska litet, fast de båda utfällbara skivorna är utfällda så dom är ju helt onödiga. Kostade mig 100€. Sen det största problemet är att benen är inte längst ut utan på kortsidorna är de på mitten som jag hatar för då kan jag inte sätta stolarna in under bordet och man kan inte sitta nära bordet heller, så krångligt.. då man har litet kök så är det inte världens bästa. Så nu har jag ju äntligen hittat mitt "drömköksbord" som passar mitt lilla kök perfekt! Det har större bordsskiva än mitt nuvarande och benen är längst ut, enkelt och praktiskt! Och det stora +:et endast 35€ inklusive frakt!! :)
 
Har inte gjort så mycket som vanligt de senaste dagarna.. har varit sjuk i 2 veckor men nu är jag äntligen frisk, thank god! Nu ska jag fortsätta titta på Supernatural tills jag somnar I guess. Godnatt!
 
 
 
 

Ebay

Nu har jag beställt lite till från ebay, alltså man blir nästan beroende av det då de flesta produkterna är så billiga!:D Köpte just det här för 89 cent..
 
Och väntar på att jag ska vinna budgivningen på de här
 
 
 
 
 
 
Den mittersta produkten kostar bara 1 cent om ingen annan bjuder över, alltså shit vad man sparar pengar med ebay!
 

Bästa fynden på länge!:)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ca 24€ för alla 4, not so bad.:)
 

H&M Home

Igårkväll kände jag mig ganska dålig men idag kände jag mig ännu dåligare, kändes som jag hade 38 graders feber minst, usch vad jobbigt att vara sjuk! Har inte varit såhär sjuk på länge. Men orkade just och just gå till mamma på kvällen och äta lite mat. Tog en panadol så jag piggnade till lite, känner mig bättre nu.
 
Beställde 3 saker från H&M idag också. Har tittat på inredning hela dagen och hela kvällen igår. Har hittat en massa häftiga sidor där de säljer retro, vintage inredningssaker som jag älskar! Har börjat tycka om mintgrön/pastellgrön nu också förutom svart, lila, vitt och grått. Som tur är det ju en 50-tals färg. Och tydligen är den färgen modern just nu så den finns överallt.:)
 
Detta beställde jag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Sen så fort jag har råd ska jag ha detta till köket.
 
 
 
 
 
 
 
Vilken av dom 2 lamporna vet jag inte riktigt än, kan inte bestämma vilken som är finast.
 
 
Nu ska jag fortsätta titta på Supernatural och dricka en tekopp. Gonatt!
 
 
 

Elina heter jag, född 1989. Kommer från Sundom, Vasa i Finland och bor in i stan. Är intresserad av film, inredning, fotografering & redigering, tatueringar, dans, retro, vintage, rockabilly, jänkare, 30-60-tal.

email: elina_210@hotmail.com