Halloween

Idag är det USA:s halloween så då firar jag också på samma gång. Imorgon är det ju endå alla helgons afton men det är ju en helt annan sak.. men iaf.:P
Så idag har jag städat, har dammsugning och goltvättning kvar, och så har jag hängt opp lite halloween-dekorationer.:) Hela dagen idag ska jag titta på filmer med halloween tema och göra det riktigt mysigt med ljus i hela lägenheten och mums på något gott.:) Så brukar jag fira Halloween. 
 
 

Oriflame

Ikväll kommer jag att bli representant för Oriflame.:) Det är alltså ett företag som säljer olika skönhetsprodukter. Så om ni vill beställa något kan ni höra av er till mig.:)
http://fi.oriflame.com/
 

Filmtips!

Denna ska ni se, superkul! Till och med jag skrattade! :D
Och så ska ni se alla avsnitten av serien + den gamla filmen från 1997.
 
Nu gonatt!:)

Redan torsdag..

Sitter och gapskrattar åt gamla Bingolotto med Loket så jag får sjukt i magen! Alltså titta på detta:
 
:D Allting var bättre förr..
 

Ut!

Blir utgång ikväll med Bea, Sami, Kim och Sami. O'Malleys denna gång och inte Ollis.:D Eller får ju se vad som händer sen.
 
Var till frissan igår och klippte + färgade håret som på en bild jag hittade i nyaste Pinni tidningen men vi fick det inte riktigt så ljust som jag ville, såklart. Är svårt med färger att få det som man vill, lyckas nästan aldrig. Var till Viviannes Klippotek på Handelsesplanaden 39, det stället rekommenderar jag!:) Billiga priser och Vivianne var jättetrevlig!
 
Passar ju inte egentligen i blont men trodde jag skulle passa i detta då det bara blev blont på kronområdet men vet inte, tycker det blev för mycket blont. Kanske färgar det rött sen? Vad tycker ni?

Kissona

Nora
 
Sune :D
 
Birk :)
 
Nora
 
Sune :)
 
Nora som är lite pissed off :D
 
Nora :)
 
Nora
 
Nora :)
 
Birk som är intresserad av kameran. :)
 
Var hem till Sundom idag och åt en till "frisör" tårta som Emil hade lagat så jag tog lite bilder på några av våra söta katter på samma gång.:)

Sunday

Har inte hänt så mycket denna helg.. igår kväll såg jag att nyaste säsongen av Ice Road Truckers hade kommit ut så nu har jag börjat se igenom den, wiiee!:D
 
 
 
Nu ska jag fortsätta med det och äta ärtsoppa.

Höst

 

Finally fredag!

Steg upp för en timme sen typ.. ska just börja röra på mig och gå ut och ta lite mer fina höstbilder.:) Måste passa på nu innan snön kommer!
 
Var med Bea till simhallen igår..först var vi på gym 45 minuter och jag tränade riktigt ordentligt.:) Sen simmade vi i 1 h också. Men usch simhallens vatten är ju alltför kallt, brr! Sen på kvällen for vi till Gerby hem till Bea och tittade på alla Halv 8 hos mig avsnitt som var superroliga.:D Skrattade hela kvällen så det kändes riktigt i magen!
 
Om några timmar ska jag och Emil till mamma på mat och tårta, vi ska fira mig som blev färdig frisör eftersom vi inte firade förra veckan.
 
Men nu ut!
 

Onsdag

Har just ätit frukost och nu ska jag cykla iväg till biblioteket och se om jag hittar något intressant att låna.:) Har inte läst på evigheter så får se om jag har lust nu. Ska på samma gång köpa en jeansjacka utanför bibban som jag hittade på syrransgarderob för bara 6€, hoppas den passar! Sen måste jag också till Kontaktor och köpa lite lampor och sen ska jag kaanske ut och springa om jag orkar.:D
 
Gammal bild från 2010.

Frisörexamen

Idag var min sista praktikdag så nu är man då färdig frisör.:) Slutbetyget har jag inte fått ännu men det kommer väl nångång om 1-2 veckor. Känns inget speciellt tycker jag.:P Men härligt att skolan är över i alla fall! Blir att söka jobb nu då som nästa! Vad vet jag inte, kanske frisörjobb eller något annat.
 
 

Idag börjar jag med denna challenge!

 

Elina heter jag, född 1989. Kommer från Sundom, Vasa i Finland och bor in i stan. Är intresserad av film, inredning, fotografering & redigering, tatueringar, dans, retro, vintage, rockabilly, jänkare, 30-60-tal.

email: elina_210@hotmail.com